marți, 26 ianuarie 2010

Hapuri


Viata e scurta,
incalca regulile,
iarta repede,
saruta incet,
iubeste cu adevarat,
razi din toata inima
si
niciodata
nu regreta ceva ce te-a facut sa zambesti!

4 comentarii:

  1. Ca bine zici.
    Numai la serviciu nu e bine sa incalci regulile caci s-ar putea sa-ti para rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dan Ioanitescu: teoretic vorbind, orice regula aberanto-habotnica ar trebui calcata in picioare inainte sa calce 'mneaei pe demnitati, drepturi si libertati... Este adevarat ca si compromisul are un rol bine definit, insa nu trebuie confundat cu umilinta si crestetul vesnic plecat.
    Ideea ar fi sa incalci acele reguli care iti ingradesc drepturile fundamentale, reguli cu care nu esti de acord pentru ca iti lezeaza cel putin un aspect existential important.

    Anna - alunecand pe raza sperantei catre un orbitor viitor:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Caut o solutie de a scapa de stres, de a avea puterea de a te detasa de problemele care apar, de a privi de undeva de sus pentru a vedea mai bine si a lua deciziile potrivite...si de a contrazice expresia ca practica ne omoara.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dragos: ti-as zice sa incerci cu Xanax:)), dar dincolo de gluma, inteleg "framantarile" de care zici.
    Unii spun ca somnul bun si respiratia controlata fac minuni...altii spun ca facand un pas inapoi si re-evaluand situatia poti vedea solutia clar si actiona in consecinta.
    Eu spun ca fiecare trebuie sa ne re-gasim propriile solutii... de adaptare, intelegere, rezolvare, relationare si organizare astfel incat sa maximizam rezulta(n)tele diminuand efortul.

    Anna - dorindu-ti liniste, impacare si intelepciunea de a te consuma exact cat trebuie pentru diversele probleme (sau exercitii) existentiale.

    RăspundețiȘtergere