marți, 23 februarie 2010

Maimute-margelute:)

Celebrarea inceputului, noului, iubirii, (re)gasirii... Pentru mine aceasta sarbatoare coincide cu un inceput de pasiune, o cale de evadare, de vorbire fara cuvinte, de simtire fara sentimente... Incepand de astazi, maimutele-margelutele mele vor starui in lumina internautica... putin, pentru a dezlipi praful de pe istoriile lor si a le elibera intru grai din sipetul amintirlor si ne-luminii. Cu ceva timp in umbra, am apucat sa croiesc povesti in lut, modeland sentimente in forme colorate divers... Imi place mult sa imi confectionez diverse lucruri..fulare, margele, cercei, bratari, brose... pentru ca mai mereu nu reusesc sa gasesc ceva exact cand imi trebuie...exact cum imi trebuie...si atunci am purces a-mi croi singura din lut vise si amintiri... Subscriu cu un set "inimos" confectionat din lut, vopsit prin procedeul veseliei si hazului, exact cu 10 zile in urma... O prietena draga se plangea ca nu are si ea bijuterii in ton cu ziua valentineasca... Atunci am "crosetat" primele inimioare, in numar par, in culori de iubire si viata, bucurie si triumf... I-au placut... De atunci nu m-am putut opri... cum am un bob-zabava fug la maimutzicile mele, mai visez putin, mai vopsesc, mai zambesc, mai joc de-a creatia si-mi place teribil... Este minunat sa vezi cum din doua maini stangi lutul prinde contururi si se inveseleste povestind fara oprire si fabulatie:). Nu folosesc forme rigide pentru decupare, caci mi s-ar parea putin procust-ian si necinstit, insa ne completam reciproc imperfectiunile inaltand vise tot mai sus... Iata fotomodelul "inimos", cu insertii de dragoste si pasiune:










Multumesc din suflet pentru elan, sustinere si intelegere Iubitului meu, Su' - rioarei mele dragi, lui G., Elenei, Roxanei, Adelei...
Saru' mana ca visati alaturi de mine!
Anna - aliniind de zor margele pe ite, visand in nestire...

3 comentarii:

  1. Bebe o sa fie meleu alaturi de tine puppppp si te iubesc mult!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsiiit!!!
    Am zis eu ca nu cred in bloggistica asta, dar de data asta nu ma mai pot abtine...
    Imi pare rau ca pozele nu sunt mai fidele, sa se vada acuratetea lucrarii, grija pentru detalii, echilibrul cromatic si supletea "modelului".
    Sper sa nu te opresti aici si sa ma anunti daca te hotarasti sa vinzi minunile.
    Te pup, te iubesc si iti doresc inspiratie, caci se apropie Balul Vienez si imi trebuie ceva... lila:P.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, draga mea prietena! Multumesc pentru incurajari, pentru aprecierile savante:P si pentru ca imi esti aproape mereu:).
    Sper si eu sa nu abandonez acest vis, dar e destul de greu sa renunt cu asa oameni langa mine...
    Cat despre vanzare, ma gandesc, iar despre Bal...incropim noi ceva:).
    Inspiratie am destula...timp sa mai fie dupa plac:).
    Numai bine, draga mea!

    Anna - incantata, emotionata si... inarmata:))

    RăspundețiȘtergere