miercuri, 11 noiembrie 2009

Inscriptie pe ziua de miercuri...


cel mai mare handicap este frica!cea mai buna zi este ziua de astazi!cel mai greu lucru de facut este sa incepi!cel mai usor lucru de facut este sa gasesti vina cuiva!cea mai ne-utila calitate este mandria!cea mai utila calitate este modestia!cea mai mare greseala este sa renunti!cea mai mare piedica este egoismul!cel mai mare confort ti-l da munca bine facuta!cea mai dezagreabila persoana este aceea care se plange permanent!cel mai mare faliment este sa iti pierzi entuziasmul!cea mai mare nevoie este bunul simt comun!cel mai ticalos sentiment este sa regreti succesul altuia!cel mai mare dar este iertarea!cel mai greu de acceptat este infrangerea!cel mai mare lucru este iubirea!cel mai mare succes este auto-implinirea!
anna - in mrejele viitorului luminos:)

4 comentarii:

  1. Cel mai scump lucru este viata, cel mai cuprinzator este universul, cel mai inaltator sentiment este mila, cel mai admirabil gest este sacrificiul, cel mai drag loc este acasa, cel mai schimbator lucru este vremea, cel mai frumos cadou este prietenia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau....cea mai mare greseala este neincrederea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine punctat si frumos articolul:)...toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dragos: Este uimitor cum cateva cuvinte pot defini o existenta:). Cat despre partea cu schimbatoria...parca femeia era mai schimbatoare...chiar decat vremea. Hihihi... prietenii stiu de ce:))
    @Dyanna: Neincrederea asta bat-o vina...daca este in propria persoana...poate fi intr-adevar o greseala de neiertat. Daca insa este vorba despre ceilalti... imi pastrez rezerva suturilor luate de la cei in care am investit prea multa incredere si de la care am invatat ca numai in tine, iubit si parinti poti avea incredere deplina...
    @Rappa_ru': Multumesc mult... Sper ca esti bine!

    Anna - numarand deja zilele pana la examenul auto...si noptile fara prea mult somn din pricina franelor dese si curbelor periculoase:))) puse prin asternut, nu oricum:)).
    Mult bine si senin tuturor!

    RăspundețiȘtergere