sâmbătă, 27 iunie 2009

Initiere




Oare nu fiecare lucru care isi afla un debut in aceasta lume se va si finaliza la un moment dat?
Oare fiecare drum inceput nu isi va afla popasul final?
Oare Cuvantul...Viata...Dansul...Iubirea...Fericirea... nu isi vor afla intr-un timp antonimele sinonime cu sfarsitul? Oare nu se va instaura tacerea ori moartea ori incremenirea ori respectul (indiferenta) ori dejnadejdea peste oglinda Timpului?
Oare cu adevarat drumul face muzica ori doar extremele? Si daca eu as sti ca doar Calea conteaza... nu telul ori menirea... la ce bun visul? Doar pentru mentinerea cadentei?
Sunt oameni pe care nici inceputul nici finalul nu ii impresioneaza... oameni care vietuiesc suspendati intre dorintele altora... aboliti parca intr-un vesnic "maine" ori altii prizonieri ai unui "ieri" etern. O fi genetica datoare sau alinierea planetelor... sau pur si simplu uitarea?
Daca un om isi uita telul si se pierde de turma... ce se intampla cu trairea ciclica a actului ratat? S-o fi chemand esec, rebut sau pur si simplu se va imprumuta cu discretie aproape cameleonistica un alt tel... de la altcineva ori de la propriu ego garnisit cu solutii de back-up?
Cum va gestionati scopurile? Cum va traiti uitarile? Ce va face sa va ridicati din somn in fiecare zi luand in piept o noua zi?

Anna - plina de inertie si uimire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu